Jeans brand
0

Promo / Nova jesenja kolekcija u Levi's trgovinama

Levi's, najpoznatiji jeans brand na svijetu, osvaja odanost ljudi generacijama. Nakon 160 godina postojanja, Levi's neprestano radi, na inovacijama kako bi spojio kvalitetu, moderan izgled te funkcionalnost u jedne farmerice.

Levi's koristi tkanine novih generacija i tako kreira odjeću za svaki stil života. Novost u ovoj sezoni su hlače koje u sebi imaju warp stretch tkaninu, zbog čega su hlače mnogo ugodnije.

Ove hlače su dizajnirane s inovativnom tehnologijom rastezanja u okomite "warp" niti farmera.

Hlače se protežu vertikalno umjesto vodoravno, i kreću se na sve načine u kojima radite, a pritom se zadržava njihov oblik.

Nova linija ženskih skinny hlača oduševiti će vas ugodnim tkaninama s većim udjelom elastina, koje osiguravaju maksimalnu udobnost. I muška kolekcija hlača, prožeta je novim tkaninama sa stretchom i elastinom, te je oduševila mušku populaciju.

I u ovoj sezoni, veliki naglasak je stavljen na majice sa batwing logom, koje su već duže vrijeme najtraženiji artikl na tržištu.

U Levi's jesenskoj kolekciji izaberite za sebe najatraktivnije komade, krojeve i obrade iz basic linije, ali i premium kolekcije za sve one koji od jeansa očekuju mnogo više od casual komada.

Posjetite Levi's trgovine širom BiH kao i multibrand trgovine.

Sarajevo - Sarajevo City Center (2.sprat)
Sarajevo - Gajev trg 1
Mostar - Mepas Mall
Zenica - PC Džananović
Banja Luka - Trg srpskih junaka 6