Oriflame nagrađuje
46

Promo / Nina Badrić nova Oriflame brend ambasadorka

Oriflame s uzbuđenjem predstavlja novu Oriflame brend ambasadorku - jedinstvenu Ninu Badrić. Nije slučajnost što je upravo Nina odabrana da predstavlja kompaniju Oriflame.

"Njena prirodna ljepota, entuzijazam i posvećenost poslu i obožavateljima je nešto što se u potpunosti podudara s našim vrijednostima. Zajedno s Ninom, započeli smo prekrasnu priču koja će nas sve inspirisati. Ona krasi stranice našeg novog kataloga i daje svoje lično mišljenje o našim proizvodima koje jednostavno obožava!", izjavili su iz kompanije Oriflame.

Nina obožava mat ruževe i kaže: "Kada se pripremam za koncert, javni nastup ili TV emisiju, potrebna mi je samo jedna stvar: THE ONE COLOUR UNLIMITED MATTE RUŽ ZA USNE, a posebno nijansa Red Passion! Savršen je za svaku priliku, bilo za dnevnu varijantu ili večernji izlazak. A stane i u svaku torbicu!"

Ako i vi želite imati neodoljive usne poput Nine, pošaljite svoje podatke na e-mail adresu [email protected], a pet najbržih osvojit će The One Colour Unlimited Matte ruž za usne (šifra 31687). Za ostale proizvode, prelistajte katalog juni!