Atraktivna voditeljica
58

Nikolina Pišek se pohvalila da je stala u farmerke stare 20 godina, ali jedan detalj je privukao pažnju

Klix.ba
Foto: Instagram/nikolina_pisek
Foto: Instagram/nikolina_pisek
Nikolina Pišek je na društvenim mrežama prikupila komplimente na račun izgleda nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u farmerkama starim 20 godina. No, jedan detalje je njenim pratiteljima privukao pažnju.
Lijepa voditeljica je nosila i grudnjak koji je dodatno naglasio njeno istrenirano tijelo.

"Prelijepa ženo", "Kao vino", "Koliko si predivna", nizali su se komplimenti. No, neki pratitelji su posumnjali da je trudna.

"Tako se žene drže za stomak kada su trudne", "Kakav je to stomak?", "Želiš nam nešto reći?", upitali su je. Ona se još uvijek nije oglasila povodom ovih komentara.

Podsjećamo, Nikolina se nedavno požalila da ju je nepoznata žena verbalno napala na ulici u Zagrebu.

"Draga gospođa staje tačno pored mene, blokira promet i počinje mi docirati da ne mogu doći iz Beograda i mahati i ovdje pištoljem kao tamo?! Ja gledam uokolo da shvatim obraća li se meni. Na to ona upire prstom i insistira - tebi! Znam ko si ti! Ja je pitam 'Ko ste vi, jeste li komunalni redar?'. Na to ona uzvraća 'Šta tebe briga ko sam ja?'. Ja odgovaram 'Ne pričam s osobama koje mi se ne predstave'", između ostalog je navela.

Dodala je da se stvorila gužva u saobraćaju jer je "gospođa u naletu pravdoljubivog bijesa blokirala promet i napravila zastoj" te da su ljudi trubili i negodovali.

"Ja shvatam da pristojno ne mogu prekinuti agoniju, jer je hijena nanjušila plijen i gospođu pošaljem u mjesto na kojem sunce ne sije. Nikad", objavila je.