Pojavila se sa suprugom
12

Nicole Kidman na crvenom tepihu pozirala u haljini dubokog dekoltea, ipak svi govore o njenom licu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nicole Kidman i Keith Urban uskladili su svoja modna izdanja za crveni tepih 57. godišnje dodjele CMA nagrada, noseći odgovarajuće crne kombinacije i hodajući ruku pod ruku.

Kidman se odlučila za crnu haljinu bez rukava, crnu torbu i obilje srebrnog nakita kako bi upotpunila outfit. Također je obukla crni cipele brenda Jimmy Choo.

Njen suprug se u međuvremenu odlučio za tamnozelenu košulju sa zavrnutim rukavima naglasio tetovaže koje mu krase ruke.

Par je prije četiri mjeseca proslavio 17. godišnjicu braka, a zajedno imaju dvije kćerke Sunday Rose (15) i Faith Margaret (12).

Ipak modno usklađeni par te nevjerovatna figura 56-godišnje Nicole nisu bili tema razgovora, već njeno lice. Glumicini fanovi u posljednje vrijeme raspravljaju je li imala estetske zahvate uzevši u obzir njeno "zaleđeno lice", a to je bio slučaj i nakon posljednjeg pojavljivanja u javnosti.

Kidman je ranije priznala da je koristila botoks istovremeno tvrdeći da je prestala.

"Probala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane većina stvari ne pravi razliku. Čak sam isprobala i botoks, ali nije mi se svidjelo kako mi je lice poslije izgledalo. Sada ga više ne koristim i opet mogu pomjerati čelo", kazala je glumica svojevremeno.