New York Fashion Week završen spektakularnom revijom Marca Jacobsa

New York Fashion Week završen spektakularnom revijom Marca Jacobsa
5
E. Sk.
13.2.2020. u 17:22
1
komentara
5

dijeljenja
New York Fashion Week završen spektakularnom revijom Marca Jacobsa Foto: AFP
Spektakularnom revijom Marca Jacobsa završen je ovogodišnji New York Fashion Week. Nakon što je revija započela nastupom plesačice i koreografkinje Karole Armitage uslijedio je haos reflektora, a grupe plesača "plivale" su po sobi iz svih pravaca, skačući i bježeći.
Jacobs je ovom revijom slavio različitosti. Zvijezda njegove revije bila je popularna pjevačica Miley Cyrus koja je nosila crni grudnjak dok je vukla kaput s prugom od zebre uz modnu pistu iza sebe. Ona je nosila Jacobsovu reviju za jesen/zimu 2020.

Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP)


S druge strane, Armitage, koja je u prošlosti sarađivala s Christianom Lacroixom i Jean Paul Gaultierom, uvijek je koreografirala s okom za modu, piše The Guardian.

View this post on Instagram

Included @marcjacobs 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Gigi Hadid izgledala je sjajno u odijelu s elegantnim rukavima dužine narukvice, a njena crvena beretka odgovarala je njenom karminu. Njena sestra Bella nosila je crnu haljinu s bijelim patentnim rukavicama do pazuha, a imala oko vrata je imala ogromne dragulje.

Bella Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: AFP)


Slavljenje različitosti, hektičnosti i zadiranje u zanimljive konstrukcije samo su neki od elemenata kojima se može opisati Jacobsov rad.

U mladosti je ovaj slavni dizajner imao problema boreći se s ovisnošću o drogama i bipolarnim poremećajima.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...