Prvi i jedini u BiH
136

Naša mala klinika predstavlja fotosimulator: Kako bi izgledale estetske korekcije na vašem tijelu

Sponzorirani članak
Ukoliko ste se pitali kako bi izgledali kada bi korigovali dio tijela kojim niste zadovoljni od sada to možete saznati i u Bosni i Hercegovini i to jedino u "Našoj maloj klinici" zahvaljujući uređaju Vectra XT 3D.

Vectra XT 3D uređaj predstavlja kompletno rješenje za 3D fotografije tijela, grudi i lica u visokoj rezoluciji. Riječ je o uređaju koji omogućava novo iskustvo prilikom konsultacija za određeni estetski zahvat ili tretman jer stvara projekcije rezultata samog zahvata. Sastoji se od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu prikazuje oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela.

Tehnologija svakodnevno ide naprijed, a posljedica toga jesu savršeniji uređaji boljih tehničkih karakteristika. Visoka rezolucija i kamera u boji omogućavaju oštar prikaz detalja fotografisanog područja. Uređaj karakteriše nevjerovatna preciznost i brzina, što je jako važno s obzirom na ubrzan tempo života. Za snimanje je potrebno nevjerovatnih 3,5 milisekundi.

Sopstveni sistem rasvjete, koji je ugrađen u uređaj, automatski se prilagođava klijentima što omogućava optimalne fotografije lica, grudi i tijela, bez ikakvih sjena i sa prirodnom bojom kože.

U Našoj maloj klinici možete iskoristiti besplatni konsultacijski pregled s Vectra XT 3D fotosimulatorom do 30 jula.

Za više informacija Našu malu kliniku možete kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski na broj +387 33 222 212.