Moda i ljepota
320

Nakit sa potpisom "Artefakt": Jedinstven dizajn za žene koje vole sebe

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Galerija Artefakt nudi modni nakit jedinstvenog dizajna, boja i funkcionalnosti, poludragog kamenje i koralja u kombinaciji sa srebrom i polusrebrenim dodacima čine spoj prirodnog, kreativne energije i estetike.

Artefakt je razvio kolekciju nakita, jedinstvenog s aspekta dizajna, boja i funkcionalnosti. Prirodni materijali, poludrago kamenje i koralji, se kombinuju sa srebrom i na taj način se dobije spoj prirodnog, materijalno vrijednog nakita, ali i kreativne energije i estetike.

"Sve što možete naći u našoj prodavnici originalni su komadi nakita. Imamo širok spektar minerala među kojima su tirkiz, crni oniks, vulkanska lava, rozen kvarc, ametitst, aventurim, gorski kristal, tigorovo oko, mjesečev kamen… Kao materija koja je potekla iz zemlje, mineral je povezan s čovjekom, djeluje na njega pozitivno harmonizirajući energiju", kažu iz Artefakta.

Svaka ogrlica u Galeriji Artefakt je jedinstvena. Može se slobodno reći da se radi o unikatima, koji imaju svoju primijenjenu vrijednost. Nosivi su i mogu se kombinirati.

"Ideje za dizajn nastaju kada vidimo mineral. Ne služimo se nacrtima, a sve ideje izvorno su naše. Cijene su prilagođene tržištu naše zemlje, a originalnost proizvoda garantira certifikat kojeg će svaki posjetilac dobiti prilikom kupovine", ističu iz Galerije Artefakt.

Kolekcija Artefakt nakita dodatno je obogaćena modelima sa Swarovski kristalima koji su postali nezaobilazan modni detalj za potpunu ženstvenost.

Pronađite vaš omiljeni nakit u inn bojama za proljeće 2016. i na Facebook stranici.

Artefakt je za svoje kupce pripremio prigodan popust od 20 posto na kompletnu novu kolekciju povodom 8. marta. Posjetite Artefakt u trgovinama u BBI Centru, SCC-u i na Baščaršiji u ulici Sarači 25.

Sretan 8. mart, želi Vaš Artefakt.