Kako se vama čini?
24

Najseksipilnija žena svijeta u ekscentričnoj haljini na crvenom tepihu: Kao prekrivač za kauč

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Ashley Graham je u ponedjeljak navečer na 76. godišnjem filmskom festivalu u Cannesu pokazala vrlo upečatljivu modnu kombinaciju, a pojavila se u plavoj haljini s ogromnim volanima.

Manekenka je privlačila poglede u ekscentričnom komadu brenda Dolce & Gabbana, koji se vukao za njom. Odjevni predmet otvorenih ramena imao je ogromne volane na vrhu i sprijeda, s tim da je imao i porub koji se spuštao pozadi.

Ashley je nosila blistavi dijamantni nakit, a odlučila se za ogromnu statement ogrlicu i halka naušnice.

Dok je ovo izdanje najseksipilnije žene svijeta za 2023. godinu po izboru magazina Maxim zasigurno privuklo pažnju, nisu svi imali pozitivne komentare.

Naime, Graham se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijama s crvenog tepiha, a u komentarima su njenu haljinu uporedili s prekrivačima za krevet.

"Volim te, ali ova haljina me podsjeća na prekrivač kauča moje bake", "Ashley, izgledaš zadivljujuće, ali ko god je dizajnirao tu haljinu izgubio je bitku s čaršafom", "Ok, ovo izgleda kao gomila čaršafa", bili su samo neki od komentara na njen izgled.

Ashley je prisustvovala projekciji filma "Club Zero" koji priča priču o učitelju koji se zapošljava u elitnoj školi i stvara posebno jaku vezu sa petoro njenih učenika. Međutim, njihov odnos na kraju poprimi opasan zaokret.