To joj laska u 40. godini
49

Najseksi žena svijeta: Sretna sam što i danas traže fotografije mojih oblina

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Britanska manekenka i voditeljica Kelly Brook koja je 2016. godine proglašena i vlasnicom savršenog tijela priznala je nedavno da joj godi što je obožavatelji još uvijek traže fotografije njezinih poznatih oblina, iako je od početka njezine karijere prošlo već 25 godina.

Danas 43-godišnja Kelly otkrila je da i dalje dobiva zahtjeve za fotografije u bikinijima i toplesu, unatoč tome što je karijeru modela ostavila iza sebe i postala radijska voditeljica.

"Jedine poruke koje dobivam su 'Kelly, zašto objavljuješ slike svog vrta? Želimo vidjeti tvoje grudi'. Dobivam takve stvari, na šta se samo nasmijem. Mislim da sam zahvalna što ih neko želi vidjeti. Kad prijeđeš 40 godina, postaneš zahvalniji", izjavila je za The Sun.

Manekenstvom se počela baviti nakon što je sa samo 16 godina pobijedila na jednom natjecanju ljepote, nakon čega je krasila naslovnice brojnih časopisa, uključujući Loaded, FHM i GQ, no fotografije njezinih raskošnih oblina, koje su joj postale zaštitni znak, danas rijetko objavljuje na svom Instagramu.