Moda i ljepota
0

Najpopularniji japanski bikini modeli

Sarajevo-x.com
One su egzotične i erotične, a posao im graniči sa golotinjom. Nalaze se na naslovnicama muških magazina, pojavljuju na televiziji i snimaju niskobudžetne DVD-ove. Ipak, one ne snimaju filmove za odrasle. Pogledajte ko su najpopularniji bikini modeli u Japanu.

10. Arisa Oda

Jedan od rijetkih japanskih modela sa ugrađenim implantatima u grudi, ali niko se dosad nije bunio zbog toga.

9. Miri Hanai

Možda ste i vidjeli njen YouTube clip na kojem pokušava igrati tenis, uprkos svojim masivnim grudima. Pojavila se u preko 20 DVD izdanja u samo par godina. Jedna je od popularnih japanskih idola i bila je na posteru za video igru Metal Gear Solid 3.

8. Ourei Harada

Izuzetno uspješan model u svojoj zemlji. Snimila je veliki broj video uradaka i fotosessiona, te ima brojnu publiku.

7. Rio Natsume

Na snimanjima je od 2003. godine i posebno je poznata po svojim prirodnim grudima. Za nju kažu da u bilo kojem kupaćem kostimu iz bilo kojeg ugla pokaže više grudi nego mnogi drugi modeli u toplesu.

6. Miyabi Isshiki

Ova djevojka ima samo 20 godina i nova je u poslu bikini modela. Ipak, veoma brzo skrenula je pažnju na sebe i sve više se približava porno industriji.

5. Harumi Nemoto

Jedan od najprofiliranijih modela u Japanu, Harumi snima i slika se od 2001. godine. Ima izrazito egzotičan izgled.

4. Megumi Yamano

Pored video snimaka i fotografija, pojavila se i u nekoliko japanskih televizijskih emisija. U zadnjih nekoliko godina snima značajno manje nego ranije.

3. Ako Hoshino

Zovu je još i "japanski anđeo", a muškarce oduševljava godinama sa DVD-ovima i pojavljivanjima u kasnim izdanjima TV emisija. Tipično za mnoge Japanke, ova djevojka izgleda jednako dobro, ako ne i bolje, nego kad je imala 19.

2. Yoko Matsugane

Slavu u Japanu je stekla izdavanjem više od 30 DVD-a. Nesumnjivo, njene velike grudi omogućile su joj slavu, ne samo u ovoj zemlji, već i širom svijeta.

1. Reon Kadena

Trenutno je ovo najtraženiji model, zahvaljujući njenom sjajnom tijelu. Pored ovog posla bavi se i glumom, glasnogovornica je i često se pojavljuje na japanskoj televiziji.