Idealan modni odabir
5

Nadine Mičić opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih bh. glumica

I. S.
Foto: Instagram/nadine_micic
Foto: Instagram/nadine_micic
Nadine Mičić je idealnom odjevnom kombinacijom za hladnije dane opravdala titulu jedne od najbolje obučenih bosanskohercegovačkih glumica.
Ona je na društvenim mrežama objavila fotografije iz Zagreba na kojima pozira u džemperu, širokim hlačama, dugom kaputu i čizmicama. Izgled je upotpunila kratkom frizurom, sunčanim naočalama i torbom. Mičić na svakom izdanju Sarajevo Film Festivala prikupi pohvale zbog svojih modnih odabira pa je tako bilo i ove godine. Na crvenom tepihu se s ekipom serije "Princ iz Eleja" pojavila u kreaciji brenda Azzura.

Ostvarila je ulogu u filmu "Samo kad se smijem" Vanje Juranić, koji trenutno igra u kinima širom Hrvatske. U njemu također glume Slavko Sobin i Tihana Lazović.

Radnja filma prati Tinu (28), koja živi u naizgled idiličnom braku u gradu na jadranskoj obali. Ona je domaćica koja brine o šestogodišnjoj kćerci, dok njen suprug Frane (32) zarađuje za obitelj.

Njihov odnos počinje se mijenjati kada Tina izrazi želju da završi fakultet koji je napustila zbog trudnoće. Unatoč prvobitnom pristanku i podršci, Frane počinje pokazivati negodovanje koje se na početku svodi na sitne sabotaže. S vremenom, sukobi postaju sve češći, a svađe sve nasilnije.

Prethodno je prikazan na SFF-u, a ekipa ga je posvetila Nizami Hećimović.