"Za dodir koji volim"
0

Na ljetovanje uz Alma Ras

Sponzorirani članak
Alma Ras je u sklopu promocije nove proljetno-ljetne kolekcije organizirala veliku nagradnu igru u kojoj svakog mjeseca vjerne kupce nagrađuje poklonima u vrijednosti od 50,00 KM i 150,00 KM.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi posjetioci butika “Alma Ras” širom BiH, koji simboličnom kupovinom uz popunjen kupon i priložen račun učestvuju u nagradnom izvlačenju.

Dva kruga nagradnih izvlačenja su završena, sretni dobitnici nagrađeni, a ostao je još treći krug, ili mjesec juni, koji pored vrijednih nagrada donosi i izvlačenje glavne nagrade, ljetovanje na Jadranu. Okušajte svoju sreću u buticima “Alma Ras” u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Olovu, Visokom, Kaknju i Bihaću ili se prijavite on-line na www.alma-ras.com i možda baš vi budete uživali na sunčanim plažama Jadrana.

Izvlačenje glavne nagrade održat će se 07. jula 2010. godine u butiku Papagajka u Sarajevu. Ljetovanje na Jadranu, u luksuznom hotelu za dvije osobe, osim “Alma Rasa” omogućio je i “Centrotrans Eurolines”. U nagradnoj igri možete učestvovati do 30. juna 2010. godine.

Posjetite butike “Alma Ras” i oživite čula svježinom novih boja i dezena iz nove kolekcije. Fino rublje i program odjeće za spavanje od najmekšeg pamuka i visokovrijednih prirodnih materijala prošireni su modelima grudnjaka i kućnih ogrtača. Nova paleta boja protkana je nijansama roze, svijetlozelene, boje vanilije, plave, sive i crvene. Obavijte tijelo mekoćom i udobnošću koju zaslužujete.