Moda i ljepota
46

Promo / "Must have" iz modnog studija Alfa stil

Vlasnik prestižnog frizerskog salona Alfa stil i modni znalac Emerik Gudelj savjetuje koje se frizure preferiraju za najluđu noć, ali i koji su to "Must have" proizvodi u njegovom beauty salonu.

"Meni, a vjerojatno i mnogima ovo je najljepši i najposebniji dio godine, smatram da pored odjevnih kreacija i dobrog raspoloženja nikako ne treba zanemariti ni beauty komponentu. Zagovornik sam prirodnih lepšavih frizura koje eventualno mogu biti ukrašene trendovskim detaljima kao što su ukrasne ukosnice, marame ili cool detalji", istakao je Emerik koji uživa u pripremama za blagdane.

"Najluđa noć u godini svakako daje prostora za sve ono što tokom godine možda i nemamo priliku uradit sa našom kosom, tako da rado sugeriram pundže, tip frizure koji svakom outfitu daje dozu sofisticiranosti, a ne mora izgledati suviše klasično, što je svakako dobrom idejom i stručnim rukama moguće ostvariti. Svakome je želja izgledati glamurozno te imati beskrajno zavodljiv ulazak u Novu 2019. godinu. Stručni tim salona Alfa stil vam sigurno može pomoći kroz idejne sugestije i realizaciju", poručili su iz modnog studija Alfa stil.

Pored profesionalne usluge i pozitivne energije koja vlada u modnom studiju, Emerik Gudelj je istakao kako mu je posebno važno da pored zadovoljnih lica svojih klijenata i vrhunski poznatih brendova koje koristi za njegu kose, njegovi klijenti budu ugošćeni samo najboljom kafom, "Must have proizvodom 2018. godine". Zbog toga u svom modnom studiju poslužuje isključivo cafe Brazil koja je sinonim za dobru kvalitetu i koja zaslužuje biti u društvu odabranih proizvoda.