Britanski pjevač
8

Mrežaste čarape i ruž: Harry Styles kakvog do sada niste vidjeli

DP
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Britanski pjevač Harry Styles pomiče granice muškog modnog svijeta.

U ponedjeljak je londonski časopis Beauty Papers najavio da će se na njihovoj naslovnici naći britanski pjevač Harry Styles. Na zavodljivim fotografijama popularni pjevač nosi izazovne modne komade. Na jednoj fotografiji je u mrežastim čarapama i Gucci mokasinama, dok je na sljedećoj odjeven u Gucci odijelo.

Kada su obožavatelji saznali da će zgodni Britanac krasiti naslovnicu časopisa Beauty Papers, pohrlili su na službenu stranicu kako bi osigurali svoj primjerak. Preveliko zanimanje dovelo je do pada stranice.

Službenu najavu Harryjevog angažmana upotpunila je jednominutna videosnimak koju je režirao Casper Wackerhausen Sejersen. Harry u snimci odgovara na pitanja, koja gledatelji ne čuju. Odjeven je u isto plavo Gucci odijelo koje nosi i na promotivnim fotografijama, koje je upotpunjeno ružičastim sjenilom i bronzanim highlighterom, prenosi People.

Gucci je potvrdio da poznati pjevač u snimku osim odjeće nosi i njihovu kozmetiku. Dok su sređivali tehničke probleme koji su se dogodili zbog preopterećenja prometa, Beauty Papers je na Twitteru objavio koje su to kozmetičke proizvode koristili kako bi Harryja spremili za fotografisanje.
Poznat po svojoj odvažnoj modi, Styles često ističe svoj lični stil u svojim muzičkim spotovima i na nastupima.