Bivša Miss Universe
6

Monika Radulović učestvovala u "Survivoru" i pokazala da nije samo "lijepo lice"

Klix.ba
Bivša Miss Universe Australije Bosanka Monika Radulović okušala se u australskom showu "Survivor" u okviru kojeg je provela nekoliko sedmica na otoku Fiji. Na ovaj korak se odlučila kako bi pokazala svijetu da nije samo "lijepo lice" te da bude pozitivan primjer mladim ženama kako sve mogu vlastitom snagom i voljom.

U show se prijavila iz istog razloga kao i za takmičenje Miss Universe, a to je, kako kaže, izlazak iz zone komfora.

"Željela sam pokazati mladim ženama da mogu postići sve što žele bez obzira na to šta im drugi kažu", kazala je.

Show je sniman u aprilu, a emitovanje je počelo tek u augustu. S obzirom na to da se Radulović udala u martu, bilo joj je posebno teško ostaviti supruga i biti bez kontakta s njim. Ali, uspjela je.

"To mi je bila najteža stvar. Bilo je kao da sam bila sama na medenom mjesecu. Ali to je učinilo da ga cijenim još više", kazala je 27-godišnjakinja.

Istakla je kako je i sama bila šokirana time što je u showu sve stvarno i da zaista nije bilo tuša, četkica za zube niti bilo kakvog pribora.

"Jeli smo samo rižu i grah, ali kada sam otkrila da mogu u to dodati slanu vodu bila sam oduševljena", rekla je smijući se.

Ne žali za vremenom provedenim na otoku te kaže da bi sve ponovila.

"Shvatila sam da sam hrabra i naučila sam da nikada ne odustanem, bez obzira na to koliko teško bilo, moram ići naprijed. Ponosna sam na sebe zbog toga", kazala je Radulović.

Sada na društvenim mrežama redovno dijeli neugodna i zabavna iskustva s fanovima koji su joj pružili punu podršku.