Olay Anti-Wrinkle 2u1
0

"Moisturiserum" inovacija po pristupačnoj cijeni

Sponzorirani članak
U septembru 2011. godine Olay uvodi na tržište Bosne i Hercegovine novu Anti-Wrinkle 2u1 dnevnu kremu + serum - krema protiv bora u kombinaciji sa serumom za učvršćivanje kože, što osigurava oboje i borbu protiv starenja i učvršćivanje kože, sve u jednom jednostavnom proizvodu po pristupačnoj cijeni.
Ova "moisturiserum" inovacija rođena je iz razumijevanja potreba kože za odgovarajućom njegom. Olay zna da je za mnoge žene odabir pravog proizvoda za njegu previše težak zadatak s obzirom na veliku ponudu proizvoda. S tako mnogo različitih tehnologija i obećanih koristi, odabir pravog proizvoda može biti izuzetno komplikovan, naročito kada imate malo vremena i morate balansirati sa ograničenim kućnim budžetom.

Zauzete žene su stalno u pokretu, spremaju djeci doručak, trče da ih odvedu u školu i završe sve jutarnje poslove, i malo im vremena ostaje za zadovoljstva i male životne radosti preko dana. Za mnoge od njih ruke su već dovoljno zauzete i bez komplicirane njege za kožu!

Kako bi zadovoljio potrebe zauzetih žena, Olay je razvio novi proizvod kombinirajući funkcionalnost kreme protiv bora s luksuznim serumom za učvršćivanje kože. Sa samo jednim jednostavnim nanošenjem ova nova krema obavija kožu mekanim, glatkim slojem koji pruža fantastičan svilenkasti osjećaj i daje koži blistav izgled koji traje cijeli dan, od jutra do večeri.

Dr. Elio Estevez, naučnik u Olayu, kaže: "Kada smo kreirali Olay Anti-Wrinkle 2 u1 dnevnu kremu + serum, naš cilj je bio pružiti prezauzetim ženama kremu protiv bora u kombinaciji s luksuznim serumom za učvršćivanje kože i to sve u jednom jednostavnom proizvodu. Ovaj novi 2u1 proizvod koji košta samo 18,90 KM znači da zaposlena žena sada više ne mora praviti neželjene kompromise - ona se sada može posvetiti svojoj djeci i u isto vrijeme pružiti svojoj koži sve što joj je prijeko potrebno."

Dokazana formula

Olay je sproveo istraživanja kako da potrošači koji nemaju vremena mogu da odaberu jednostavan i siguran proizvod za njegu kože s dvostrukim prednostima, bez ikakvih dodatnih troškova.

Novi Olay protiv bora 2u1 dnevna krema + serum objedinjuje "moćne" aktivne sastojke:

Vitamini B3, B5 i E - sprječavaju pojavu finih linija i bora Silikonski elastomeri – reflektiraju svjetlo vizuelno umanjujući pojavu finih linija i bora MICA - daje izgled mladalački blistave kože Hidratacija – čini da površinske ćelije kože nabubre što čini kožu automatski čvršćom Niacinamid – ojačava barijeru kože čineći je jačom i zategnutijom Anti-oksidantni sistem (zeleni čaj, vitamin E, BHT) - štiti kožu od štetnih reaktivnih metabolita oksigena (ROS) nastalih od UV zračenja i onečišćenja okoliša

Sada žene više ne moraju birati između proizvoda koji se bore protiv bora ili onih koji učvršćuju kožu i ne moraju više birati između trošenja kućnog budžeta na porodicu ili na njegu svoje kože. Zahvaljujući Olay Anti-Wrinkle 2u1 dnevnoj kremi + serumu, briga o vašoj koži nikada nije bila tako jednostavna i pristupačna.

Konačno, tu je hidratantna krema koja ne samo da pruža djelotvorne anti-ageing prednosti koje svaka žena želi, nego daje i zauzetim ženama malo luksuza koje one zaslužuju - bez dodatnih troškova!

Nagradna igra

Jednu sretnu čitateljku portala Sarajevo-x.com nagrađujemo Olayevim serumom. Sve što je potrebno jeste poslati e-mail s ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona) na [email protected], s naznakom Olay, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izvući dobitnicu.

E-mailove možete slati do 22. septembra do 12:00 sati.