Moda i ljepota
0

Mogu li "Instababes" nešto i zaraditi na osnovu svojih golišavih tijela

Klix.ba
Renee Somerfield
Djevojke širom svijeta sve više se skidaju i pokazuju svoja tijela na društvenim mrežama. Međutim, neke od njih su smislile i način kako da od toga naprave unosan biznis.

Na Instagramu djevojke već odavno objavljuju fotografije svojih polugolih tijela, a nazvane su "Instababes". Jedna od njih je Renee Somerfield (23). Rođena je u Sidneju, a karijeru modela je započela objavljivanjem na stotine fotografija u kupaćem kostimu na Instargramu.

Na toj društvenoj mreži ima više od 430.000 sljedbenika, što je čini jako popularnom, pa je završila i na naslovnici magazina Maxim ovog mjeseca u Australiji. Predstavljena je kao najseksipilnija australijska zvijezda društvenih mreža.

Somerfield je koristila ovu društvenu mrežu kako bi došla u svijet mode. Budući da je već stekla veliku popularnost, za 2014. godinu ima velike planove. Najavila je da će lansirati svoju modnu liniju kupaćih kostima.

Većina ovih djevojaka su uistinu lijepe i zgodne, ali samo će rijetke uspjeti i zaraditi nešto zahvaljujući tome što su postale Instagram zvijezde. Pogledajte u fotogaleriji neke od popularnih "Instababes".