|

Modnom revijom Emine Husedžinović otvoren 19. Oriflame Fashion Week Sarajevo

Modnom revijom Emine Husedžinović otvoren 19. Oriflame Fashion Week Sarajevo
0
F
FENA
8.11.2007. u 10:04
0
komentara
0

dijeljenja
Modnom revijom Emine Husedžinović otvoren 19. Oriflame Fashion Week Sarajevo Foto: AP
Retrospektivnom revijom modela koji su nastajali u posljednjih deset godina najeminentnije bh. dizajnerke Emine Husedžinović sinoć je u Domu Oružanih snaga BiH otvoren 19. Oriflame Fashion Week Sarajevo.
Kolekcija od preko 60 kreacija ove mlade i uspješne kreatorke još jednom je potvrdila njen raskošni talent i maštovitost. Modeli su podijeljeni u šest kolekcija koje je Husedžinović nazvala po bojama koje dominiraju. Tako su posjetitelji mogli uživati u crnim, crno-bijelim, ciklama, purpurnim, ljubičastim i snježno bijelim kreacijama.

Retrospektiva uspješnog rada Emine Husedžinović obuhvatila je i kreacije koje su osmišljene i izrađene za bh. predstavnice izbora "Miss svijeta" ali i outfit za bh. predstavnike na "Euroviziji".

Revija je obilovala raskošnim večernjim haljinama, elegantnim poslovnim kostimima upotpunjenim davno zaboravljenim šeširima -cilindrima, zanosnim vjenčanicama i maštovitim modnim detaljima za svaku priliku.

"Veoma sam zadovoljna revijom i prestretna što su moje kreacije otvorile ovaj prestižni modni event", kazala je novinarima nakon revije Emina Husedžinović.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.