Komad brenda Valentino
19

Modno izdanje u stilu Audrey Hepburn: Anne Hathaway privukla pažnju u poluprovidnoj haljini

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Anne Hathaway bila je gošća Berlinskog filmskog festivala, a na premijeri filma "She Came to Me" privlačila je pažnju svojim modnim izdanjem noseći poluprovidnu haljinu brenda Valentino.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u Valentino haljini koja je bila poluprovidna, a cjelokupan izgled podsjetio je na stil Audrey Hepburn.

Haljina koju je Hathaway nosila bila je sastavljena od prozirne tkanine s crnim tufnicama i sitnim kožnim mašnicama, a sezala joj je do članaka. Na rukama je imala također crne kožne rukavice koje je sparila s crnim salonkama.

Kosu je nosila pokupljenu u punđu, a uz blagu šminku kombinaciju je zaokružila visećim Bulgari naušnicama.

U filmu, Anne igra terapeutkinju udatu za kompozitora (Peter Dinklage) koja se zaljubljuje u drugu ženu (Marisa Tomei). Glumica iz serije "My Cousin Vinny" također je prisustvovala crvenom tepihu u Nemačkoj, noseći crnu haljinu dugih rukava sa svjetlucavim ukrasima duž struka.

Na društvenim mrežama hvalili su izgled holivudske glumice te naglasili i njena prethodna modna izdanja kojim je oduševila javnost.

Krajem prošlog mjeseca pojavila se na reviji brenda Valentino u Parizu, a tom prilikom nosila je kombinaciju haljine i tajica u leopard uzorku.