Uvijek u paru
10

Modni promašaji: Kako je David Beckham izgledao prije 20 godina

Klix.ba
1998. godina (Foto: EPA)
Velika zvijezda u svijetu nogometa David Beckham mijenjao je stil odijevanja tokom proteklih 20 godina. Domaćin The Late Late showa James Corden napravio je prilog u kojem je predstavljen njegov modni put.

Beckham je bio gost s glumicom Emily Blunt, ali dio emisije bio je posvećen samo Beckhamu, jer se uskoro bliži njegova 18. godišnjica braka s Victorijom Beckham.

"Smatram da je bilo odvažno to što ste se ti i Victoria odlučili oblačiti isto", rekao James, a onda počeo pokazivati fotografije na koje su se svi nasmijali.

Najzanimljivije izdanje bilo je kada su nosili Versacejeva odijela 1999. godine. Beckham je tvrdio kako ideja nije bila njegova.

"Za većinu stvari sam se pokajao što sam obukao, ali one su bile ispravne u to vrijeme. Mogao sam izgledati mnogo gore nego što jesam 1998. godine kada smo obukli kožna odijela. Sjećam se da smo izašli i rekao sam da smo komotno mogli ići motorom na događaj. Tada je to bila dobra ideja, ali sada je presmiješno. Ne kažem da se baš za to kajem, jer je tada to bilo prikladno, ali sada nisam siguran", rekao je David kroz smijeh.

Ipak, James je tvrdio kako ni tada nije bilo cool i pokazao mu još nekoliko fotografija. Jedna od njih je s vjenčanja gdje je par obučen u ljubičasta odijela, a s njima je bio Brooklyn koji je također bio u ljubičastom i imao kaubojski šešir.

Kao dar za godišnjicu braka James, David i Emily su pozirali na maketi koja je napravljena prema slavnom paru i upravo u ljubičastom izdanju.

U emisiji je govorio o porodici, kazavši kako mu je vrlo teško što najstariji sin Brooklyn (18) odlazi iz kuće kako bi studirao u septembru.

"To je uznemirujuće za mene. Govori mi kako nisam cool, ali ga uvijek nađem u ormaru i slično. Ne želite da vam djeca odu ikada, želim da zauvijek žive sa mnom. Uzbuđen sam zbog njega, ali mislim da još nismo spremni da ga pustimo", kazao je David.