|

Modna avantura: Severina u haljinama Aleksandre Dojčinović

Modna avantura: Severina u haljinama Aleksandre Dojčinović
4
Klix.ba
12.6.2014. u 14:15
41
komentara
4

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Prilikom otvaranja novog prodajnog mjesta Lei Lou u Splitu hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavlja cruise kolekciju inspiriranom neprikosnovenom modnom ikonom Severinom Vučković.
Nije tajna da su Splićanke oduvijek slovile kao velike ljubiteljice mode i modnih trendova. Njihova dalmatinska ljepota i mediteranski temperament zasigurno će se uklopiti u svijet Lei Lou, koji uvijek iznova širi svoje modne horizonte.

Ženstvena i senzualna a opet jednostavna i romantična Aleksandra postigla je pravi ženski balans. Morski šik i slobodni duh Dalmacije inspirirali su dizajnericu za ovu modnu avanturu.

Haljina je oduvijek u samom središtu njenog rada i inspiracije i svaki model predstavlja određeni tip žene. Haljina koju nosite uvijek je odraz vas i vašeg karaktera, stoga Aleksandra pomno osluškujući želje svake pojedine žene stvara deset ljetnih haljina idealnih za ove ljetne dane i noći.

Svaka haljina na individualan način ocrtava ženinu ženstvenost i upravo kroz Severinu dizajnerica pokazuje kako istovremeno biti nesputana, zavodljiva i slobodna. Kao i uvijek kolekciju karakterizira lepršavost i romantična nota s jasno definiranom elegancijom.

Haljine u kojima se svaka žena osjeća poput kraljice zasigurno će naći put do svake dame koja ovo ljeto želi blistati.

Fotografije Severine jasno dočaravaju zašto je ona muza i inspiracija Aleksandrinog rada.
Prijavi grešku


Komentari (41)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...