Zanimljiv modni izbor
12

Mnogi pričaju o Rihanninoj neobičnoj obući koja košta bogatstvo: Biste li je nosili?

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Rihanna je nedavno snimljena u New Yorku u sportskom izdanju, a njena neobična obuća postala je tema brojnih komentara korisnika društvenih mreža.

Naime, riječ je o čizmicama koje izgledaju kao čarape i djelo su luksuzne modne kuće Bottega Veneta. Njihov đon je skriven, a sigurno je da su veoma udobne. Njihova cijena je 1.100 dolara.

Mnogi ismijavaju Rihannu zbog ove obuće, a neki su podsjetili na činjenicu da je ova pjevačica davno stekla status modne ikone te da će ovakav model ubrzo postati popularan širom svijeta.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"Šta se dešava s ovom ženom?", "Mislim da je zaboravila obući cipele pa je izašla vani u čarapama", "Izgleda da je njen stilista bio slobodan tog dana", "Pričajte šta hoćete, ja bih rado nosila ovakvu obuću", "Ne vidim ništa sporno. Udobnost je na prvom mjestu", samo su neki od komentara.

Foto: bottegaveneta.com
Foto: bottegaveneta.com

Ona je prošlog mjeseca u intervjuu za magazin Interview navela da se radije oblači sportski nakon što je rodila sinove Riota i RZA.

"Mnogo vremena provedem oblačeći svoju djecu i onda se pitam šta je najudobnije nositi dok sam s njima, šta ih neće grebati po licu i tijelu i šta me neće ometati dok ih držim. Mnoge majke se u pravom životu oblače ležerno", rekla je.