{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Miss svijeta nije lijepa, ima kriv nos i naslage oko pasa'

S
17.12.2009. u 07:55
0
11
'Miss svijeta nije lijepa, ima kriv nos i naslage oko pasa'
0
'Miss svijeta nije lijepa, ima kriv nos i naslage oko pasa'
Kaiane Aldorino
Meksikancima je pobjeda najljepše djevojke Gibraltara na takmičenju za Miss svijeta 2009. godine zaista teško pala, te su se na ovu djevojku okomili u mnogim medijima. Kako je, prema njihovim tvrdnjama, na izboru titulu najljepše trebala odnijeti drugoplasirana Miss Meksika, pobjednici Kaiane Aldorino nalaze sve moguće mane.
Kontaktirajući modne stručnjake u dnevniku "El Diario" došli su do zaključka da je upravo njihova Perla Beltran "morala pobijediti".

"Ona posjeduje harmoniju lica i tijela. Njene bademaste oči idu odlično u kontrastu sa crnom kosom i bijelom puti. Također, veoma je visoka (1,78 m) i dobro se drži na sceni", prokomentarisao je Jose Antonio Montes de Oca, modni koordinator i ekspert za ovakve izbore.

On kaže da mu nije jasno šta je žiri tražio na ovogodišnjem takmičenju.

"Izabrali su djevojku koja je manje harmonična od Meksikanke, njen nos je povelik, a zubi su joj neravni, što odgovara njenoj odjeći i frizuri", bespoštedno je kritikovala i Gloria Torres, profesionalna stilistica. "Ipak, nesavršene stvari iznenađujuće dobro idu zajedno."

Meksički mediji su kontaktirali i jednog plastičnog hirurga, a sve to kako bi potkrijepili svoje tvrdnje koliko je nepravedno što njihova ljepotica nije odnijela krunu Miss svijeta.

"Miss Gibraltara ima veoma širok nos koji skreće malo ulijevo, a kad se smije, vide joj se desni. Ima veoma kratak torzo i veoma široke kukove sa nešto masnih naslaga na njima, što pokazuje da joj nedostaje vježbi", kaže doktor Gustavo Gonzalez za El Diario.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Gdje ćete na ljetovanje?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: