{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Miss Earth BiH: Indira Husović voli plivanje i trbušni ples

18.8.2013. u 21:00
0
Miss Earth BiH: Indira Husović voli plivanje i trbušni ples
0
Indira Husović je 23-godišnja studentica Fakulteta političkih nauka u Sarajevu, Odsjek komunikologije. Učesnica je finalnog izbora Interfly & Miss Earth BiH 2013, a od takmičenja očekuje mnogo.
Indira za Klix.ba kaže da se prijavila na izbor jer je to jedan od vodećih modnih i prestižnih događaja u BiH. Ona kaže da takmičenje prikazuje modele u najboljem svjetlu i od takmičarki stvara potpuno nove djevojke pune želje za novim koracima. Još jedan od razloga je što vjeruje da posjeduje sve potrebne atribute.

Od takmičenja očekuje mnogo, jer je uložila maksimum i spremna je da to i dalje radi. Svjesna je svojih kvaliteta i zna da će od takmičenja dobiti mnogo.

Indira kaže da je još rano govoriti o međunarodnoj karijeri, jer je još uvijek takmičarka, a sebe vidi daleko i ne namjerava stati sve dok ne postigne što želi. Kaže da je međunarodna karijera ono za kojom svi žude, pa tako i ona, i nada se da će joj se želja uskoro ispuniti.

U slobodno vrijeme na prvom mjestu su joj ispiti i učenje. Kada završi obaveze vezane za fakultet, bavi se sportom, najviše plivanjem.

Kaže da nema određen tip muškarca, ali je bitno da ima karizmu i da je duhovit.

Indira na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: