{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Miss BiH Andrea Šarac godinama trenira karate

S
15.6.2009. u 16:40
0
21
Miss BiH Andrea Šarac godinama trenira karate
0
Miss BiH Andrea Šarac godinama trenira karate
Foto: infobrcko.com
Pobjednica finalnog takmičenja izbora Miss BiH za Miss svijeta Gačanka Andrea Šarac početkom novembra otputovat će u Johannesburg, gdje će se i ove godine najljepše djevojke iz 120 zemalja boriti za laskavu titulu Miss svijeta.
Direktorica Direkcije Miss BiH za Miss svijeta Stela Zubak-Jovanović za Sarajevo-x.com je istakla da je to sasvim dovoljno vremena za sve neophodne pripreme i predstavljanje naše zemlje u najboljem mogućem svjetlu. Djevojke na takmičenju, osim ljepote, moraju demonstrirati koliko su talentirane, te prezentirati javnosti i humanu stranu svoje ličnosti.

Zubak-Jovanović naglašava da je naša ovogodišnja predstavnica "itekako talentirana mlada dama", koja će sigurno zadiviti publiku svojim vještinama.

"Andrea se od osme godine bavi karateom, pa je najvjerovatnije da će u tom sportu pokazati svoje vještine. Uz to, ona zna i pjevati i plesati, pa ćemo se u narednih nekoliko dana odlučiti šta ćemo izabrati za talent show", kaže direktorica.

Ovogodišnje takmičenje Miss BiH za Miss svijeta održano je pod sloganom "Darujte krv, spasite život", a u kampanji su ljepotice iz svih krajeva naše države promovirale ideju dobrovoljnog davanja krvi.

Najljepša djevojka BiH 2009. godine, osim putovanjem u Johannesburg, nagrađena je i sedmodnevnim putovanjem u Grčku, te desetodnevnim putovanjem u Tursku.

Za njen izgled na svjetskom takmičenju ljepote 12. decembra pobrinut će se bh. dizajnerica Plamenka Stojić, koja već deset godina kreira haljine za naše misice.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: