Prikupila komplimente
73

Mirjana Karanović u smjelom izdanju: Pozirala u grudnjaku i hulahopkama

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/A. H.
Foto: Pixsell/ATA Images/A. H.
Srbijanska glumica Mirjana Karanović privukla je pažnju pratitelja na društvenim mrežama pozirajući u smjelom izdanju.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku, gaćicama, hulahopkama i ogrtaču. Snimila ju je prije igranja predstave "Kraj sveta u tri čina" Selme Spahić u Beogradskom dramskom pozorištu. U komentarima je dobila samo komplimente.

"Ma bravo, Miro! Ti si ispred vremena i hvala ti što kroz svoju misiju izuzetnog umjetnika odavno suptilnim nitima povezuješ ljude, prave, talentovane, na Balkanu, a i dalje. Uvijek sa stavom, prije svega zarad umjetnosti. Zato si sve bolja, jača, ljepša nego ikad. Nije ni bitno da te svi razumiju. Ti si unikat pa je to i nemoguće. Veliki pozdrav za tebe i sjajne saradnice", "Još 50 sezona da provedemo na Adi Bojani pa nek bude kraj svijeta. Veliki pozdrav, draga Mirjana, najbolja glumice svih vremena. Živjeli, gledamo se u Crnoj Gori", neki su od njih.

Glumica je 2021. godine pozirala gola na Adi Bojani, a mnogi su pohvalili njen potez. Ona i u sedmoj deceniji redovno trenira, a ranije je otkrila da praktikuje poseban režim ishrane.

"Potpuno sam izbacila tijesta, žitarice, mahunarke, mliječne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i sjemenke i suho voće u ograničenim količinama", kazala je.

Odluku da prestane konzumirati meso je donijela prije 27 godina.

"Nikad ga nisam ni voljela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće", ispričala je.