Povodom Dana nezavisnosti
91

Mirela Bećirović u upečatljivoj kreaciji na prijemu u Vijećnici: Haljina s neobičnim dodatkom

N. O.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović večeras je na svečani prijem povodom Dana nezavisnosti stigao u pratnji svoje supruge Mirele Bećirović, koja je još jednom plijenila pažnju elegantnim modnim izdanjem.

Prva dama u sarajevsku Vijećnicu stigla je u jednostavnom izdanju - kombinaciji crne haljine i crnih salonki. Međutim, haljina se isticala po voluminoznom dodatku na rukavu u bijeloj boji koji oblikom podsjeća na ružu.

Upravo su voluminozni rukavi obilježje brojnih modnih izdanja slavnih ličnosti na svečanostima u Hollywoodu, a ovakve komade su nosile i dame poput Jennifer Lopez i Margot Robbie.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Bećirović je izdanje upotpunila jednostavnim bisernim naušnicama, a kosu je nosila pokupljenu u punđu s dva pramena koja su joj uokvirivala lice.

I na prethodnim državnim svečanostima se zajedno sa Sabinom Komšić, suprugom Željka Komšića, isticala po profinjenim i elegantnim kombinacijama. Međutim, večeras je predsjedavajući Predsjedništva BiH bio bez pratnje.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Bećirović je ovog mjeseca zablistala na još jednoj svečanosti, a pozirala je zajedno s Majom Čengić i Benjaminom Karić povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

Za tu priliku nosila je crnu kombinaciju haljine s volanima na porubu te crnog sakoa s predimenzioniranom mašnom.