Efektan komad
88

Mirela Bećirović na prijemu u Sarajevu u štiklama high street brenda koje su hit sezone

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Supruga člana predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića - Mirela Bećirović - bila je gošća prijema u hotelu Bristol povodom obilježavanja Nacionalnog dana Egipta, a tom prilikom plijenila pažnju elegantnom kombinacijom.

Bećirović je tokom prethodnih pojavljivanja u javnosti postala prepoznatljiva po elegantnim modnim kombinacijama, a za današnji prijem birala je jednostavnu crnu haljinu.

Ovaj komad odjeće sezao joj je do članaka, a sparila ga je sa srebrnom clutch torbicom, kao i salonkama na petu popularnog high street brenda Zara.

Cipele od vinila s ukrasom naprijed mogu se pronaći na web stranici brenda, a koštaju 99,95 KM. Ovaj model salonki kopija je dizajnerskog modela brenda Manolo Blahnik, a ove sezone su "it" komad.

Prijem kojem je prisustvovala organizovala je Ambasada Arapske Republike Egipat u Bosni i Hercegovini, a održan je u Novotel hotelu Bristol u Sarajevu.

Foto: Zara
Foto: Zara

Mirela se prvi put na javnom događaju zajedno sa suprugom pojavila prošlog ljeta na crvenom tepihu 28. Sarajevo Film Festivalu. Od tada njena pojavljivanja i modna izdanja karakterišu profinjene kombinacije.

Denis i ona imaju dvoje djece: sina Danisa, koji je dobio ime po našem oskarovcu i kćerku Enu-Miju.