Argentinska influenserica
24

Messijeva supruga u mini haljini naglasila preplanule noge na Sedmici mode u Parizu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Supruga Lionela Messija Antonella Roccuzzo naglasila je svoju figuru u mini haljini tokom pojavljivanja na modnoj reviji brenda Louis Vuitton tokom Sedmice mode u Parizu.

Argentinska influenserica (35) privukla je pažnju u crnoj kratkoj haljini bez bretela s izrezima oko dekoltea dok je istovremeno naglasila svoje preplanule noge.

Bivša manekenka je potpuno crni outfit upotpunila glamuroznim kožnim čizmama do koljena, a u ruci je nosila crnu Louis Vuitton torbicu koja je predstavljala modnog giganta.

Dodala je malo glamura setom otmjenog nakita uključujući naušnice s malim obručima, ogrlicu i zlatni prsten. Na Instagramu je podijelila snimke i fotografije sa spomenutog događaja, a pokazala je i pogled iz svog hotela na Eiffelov toranj.

Influenserica je nedavno privukla pažnju još jednim jednostavnim, ali prilično upečatljivim modnim izdanjem.

Na FIFA-inoj dodjeli nagrada koja se održavala u Parizu pojavila se u jednostavnoj dugoj crnoj haljini. Za frizuru je odlučila imati spuštenu punđu ležernijeg stila, a nešto dužim naušnicama dodala je dozu elegantnosti u svoju odjevnu kombinaciju.

Naupečatljiviji dio njenog outfita s ceremonije koja se održala krajem februara jeste svakako crvena torbica u obliku ruže.