Neprocjenjivo
0

FOTO / Megan Fox u Armanijevom intimnom rublju

Sarajevo-x.com
Mnogi smatraju kako je američka glumica i model Megan Fox jedna od najljepših žena na svijetu. A ona je takvo mišljenje ko zna koji put zacementirala reklamirajući, provokativno kao i obično, Armanijeve traperice i intimno rublje.
Zavaljena na kožnom kauču prezentovala je intimno rublje, a onda je legnuvši potrbuške, odjevena samo u Armanijeve traperice, pokazala tetovaže na golim leđima.

Na tetovaži kraj njenog ramena je ispisana rečenica iz Shakespeareovog Kralja Leara: 'Svi ćemo se smijati pozlaćenim leptirima". Na drugoj tetovaži, na desnoj strani rebara stoji: "Oni koji su plesali smatrani su ludim od onih koji nisu mogli čuti muziku".

Snimci koje je napravila Fox dio su kampanje za proljeće 2011, te će se pojavljivati na plakatima od sljedećeg mjeseca. Teniski as Rafael Nadal također će biti angažiran za kampanju, odnosno za reklamiranje Armanijevih traperica. On će zamijeniti zvijezdu Real Madrida, Cristiana Ronalda, koji je reklamirao Armanijevo muško donje rublje, piše "Daily Mail".