"Nasljednica" Megan Fox
0

FOTO / Marisa Miller ponijela titulu najseksi žene svijeta

Sarajevo-x.com
Američki supermodel Marisa Miller je najseksi žena svijeta, po izboru preko milion čitatelja magazina FHM.

Prelijepa manekenka krunu najseksi žene na svijetu preuzela je od glumice Megan Fox.

Marisa Miler, anđelica Victoria's Secreta, udata je za muzičkog producenta Griffina Guessea, a manekenstvom se bavi od 16 godine, tačnije otkako su je predstavnici jedne modne agencije slučajno "otkrili" dok je šetala ulicama San Franciska.

Atraktivna manekenka imala je do sada brojne angažmane, pojavljivala se na naslovnim stranicama najpoznatijih magazina na svijetu kao što je Vogue, a njeno prekrasno tijelo krasilo je i naslovnicu posebnog izdanja magazina Sports Illustrated, posvećenom kupaćim kostimima.

Prelijepa Miller nedavno je snimila i kampanju za Harley Davidson, a na fotografijama izgleda toliko seksi, da će se zasigurno svi složiti s tim da je ova američka manekenka zaslužno ponijela krunu najseksi žene u svijetu.

Inače, u anketi FHM za najseksi ženu svijeta glasali su čitatelji iz Amerike, Velike Britanije, Australije, Kine, Francuske, Indije i Južne Afrike.

Colin Kennedy, urednik britanskog izdanja magazina FHM istakao je kako Marisa Miller posjeduje taj seksipil koji očarava muškarce, objavio je Daily Mail.