Tamnoputa ljepotica
0

Marilyn Melo voli planinarenje i filmove, sviđaju joj se visoki i pažljivi muškarci

Klix.ba
Marilyn je rođena 11. marta 1994. godine u Santo Domingu u Dominikanskoj Republici, a trenutno živi u Cherry Hillu u New Jerseyju. U razgovoru za portal Klix.ba je otkrila ponešto o sebi i svojoj karijeri.

"Studiram političke nauke na Univerzitetu Rutgers, a govorim engleski i španski jezik. U svijetu modelinga sam od djetinjstva, napravila sam prvu fotografiju, a nakon toga se počela razvijati moja karijera, grudva je postajala sve veća. Počela sam tako što mi je u restoranu prišao vlasnik jedne online prodavnice i ponudio mi posao, a to je bio moj početak", izjavila je Melo za Klix.ba.

Slobodno vrijeme koristi za odlazak u prirodu i druženje s prijateljima.

"Volim planinarenje, ali i izlaske i provod s prijateljicama. Također, uvijek sam raspoložena za odlazak u neki novi restoran", rekla je lijepa Marilyn.

Najdraži grad joj je Philadelphia.

"Sviđa mi se Philadelphija, taj grad ima nešto posebno. Nije gužva kao u New Yorku, ali uvijek imate nešto raditi. Taj grad ima bogatu historiju", kazala je naša sagovornica.

Također, ona voli gledati filmove i čitati knjige.

"Sviđaju mi se filmovi iz Rush Hour franšize. Odrasla sam gledajući ih s porodicom. Najdraža knjiga mi je 'Crank', veoma je poetična, a govori o ovisnosti o drogama", dodala je Melo.

Otkrila je gdje bi voljela živjeti.

"Volim mjesta gdje je toplo tokom cijele godine. Sviđa mi se Phoenix jer mogu planinariti, a odgovara mi i klima", istakla je Marilyn.

Na kraju je govorila o muškarcima.

"Sviđaju mi se obrazovani, pažljivi, visoki muškarci, koji imaju cilj u životu", završila je Melo.