Izgleda neprepoznatljivo
10

Marija Šarapova šokirala fanove posljednjim fotografijama: "Šta se tebi dogodilo?"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša ruska teniserka Marija Šarapova ovih dana boravila je u Parizu gdje je posjetila tamošnji Fashion Week te se fotografijama pohvalila na svom Instagram profilu.

Na jednoj od fotografija pozirala je odjevena u kreaciju Victorije Beckham, no svu pozornost je ukrao izgled slavne teniserke.

"Bože, zar je ovo stavno Maria? Šta joj s nosom", "Šta ti se dogodilo?", "Nedostaje mi stara, prirodna Marija", "Prirodna si bila puno ljepša", "Mislim da je imala operaciju nosa", "Izgleda kao zombi", nizale su se kritike ispod objave.

Podsjećamo, Marija Šarapova već dugo živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a u svojoj karijeri osvojila je sve Grand Slam titule.

Wimbledon je osvojila 2004. godine sa svega 17 godina, a dvije godine kasnije osvojila je i US Open. Australian Open Šarapova je osvojila 2008. godine, a 2012. i 2014. osvajala je Roland Garros. Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine osvojila je srebrenu medalju.

Kada se povukla iz tenisa 2020. godine, njenih 39 miliona dolara zarade od nagradnog fonda bilo je treće mjesto na WTA Tour listi svih vremena.

Zaradila je više od 300 miliona dolara van terena, a od kada se povukla iz sporta koji joj je donio svjetsku slavu, ruska ljepotica značajno je napredovala u povećanju svog bogatstva.

Pokrenula je brend "Šugarpova" koji nudi sve vrste slatkiša i bombona u više od 20 zemalja svijeta, uprkos kritikama koje je dobivala da promoviše nezdravu hranu djeci i mladima.