{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Manekenka Sophia Hadjipanteli u borbi protiv svih stereotipa o ljepoti

Klix.ba
29.6.2018. u 15:19
245
122
Manekenka Sophia Hadjipanteli u borbi protiv svih stereotipa o ljepoti
245
Manekenka Sophia Hadjipanteli u borbi protiv svih stereotipa o ljepoti
Foto: Man Repeller
Manekenka Sophia Hadjipanteli iz Grčke ne robuje pravilima o ljepoti i trendovima, zbog čega bez ikakvih kompleksa ističe svoje debele i tamne obrve zahvaljujući kojim je postala hit na internetu.
Hadjipanteli je osnovala pokret na društvenim mrežama pod nazivom #unibrow (sastavljene obrve) kojim želi slaviti jedinstvenost drugačije ljepote.Grkinja kaže kako je oduševljena šokantnim reakcijama ljudi koji prvi put vide njene obrve.

"Jednostavno hodam ulicom bez ikakvog razmišljanja. Negativne, pozitivne, ohrabrujuće, ponižavajuće i bilo kakve druge reakcije su mi zabavne. Ne osvrćem se previše na komentare", kazala je 21-godišnjakinja gostujući u emisiji Good Morning Britain.

Manekenka je istakla kako je oduvijek bila sklona mijenjanju izgleda i svega što je željela promijeniti.

"Pretpostavljam da su me tvrdoglavost i buntovnost dovele do toga da sam radila ono što sam zaista željela", dodala je Hadjipanteli.Sophija ima veliko samopouzdanje i bez obzira na brojne loše komentare kaže kako ostaje jaka u svojoj namjeri da se izbori sa sterotipima o ljepoti.Otkako je počela promovisati svoje sastavljene obrve, njeni profili na društvenim mrežama prikupili su stotine hiljada pratilaca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: