Moda i ljepota
45

Majka i kćerka potrošile 76.000 eura na operacije da bi izgledale kao Katie Price

Klix.ba
Georgina Clarke dopustila je svojoj 17-godišnjoj kćerki Kayli Morris da napusti školu kada je imala 17 godina kako bi radila kao striptizeta i skupila novac za plastične operacije kojima bi obje izgledale poput svog idola Katie Price.

Tridesetosomogodišnja majka i dvadesetogodišnja kćerka potrošile su 76.000 na plastične operacije. Georgina je podržala svoju kćerku u poslu striptizete, ali i njenu vezu koju je ostvarila sa muškarcem starijim od 50 godina kada je imala 18 godina.

"Kada mi je Kayla rekla da želi uraditi plastičnu operaciju i ugraditi implantate bilo mi je drago jer sam željela da bude takva. Sretna sam što imam kćerku koja mi plaća ove tretmane. Ne smeta mi što radi kao striptizeta ili ima mnogo starije muškarce za partnere kako bi platila naše kozmetičke operacije jer živimo naš san. Zaista sam ponosna na nju", rekla je majka.

Par troši oko 7.000 eura godišnje na solarij, botoks, injekcije za usne, punjene obraza, trajnu šminku, izbjeljivanje zuba i ekstenzije kose. Uprkos tome što su do sada potrošile pravo malo bogatstvo, do kraja ove godine planiraju operaciju nosa, ugradnju implantata u zadnjicu, te orošavanje vagine gospođe Clarke.

"Moja mama je moja najbolja prijateljica. Volim to što joj plaćam tretmane i što se približavamo našem snu da izgledamo kao Katie Price. Sviđa mi se kako izgledamo sada. Kada hodamo ulicom svi gledaju u nas i komentiraju naše velike usne koje nisu dovoljno velike za nas. Plastične operacije su način da se povežemo kao majka i kćerka. Želimo imati veće grudi, zadnjice i izgledati kao barbike", rekla je Kayli.

Georgina ima još troje djece, Amber (19), Keishu (13) i Romea (6). Istakla je kako prije nije marila o izgledu sve dok nije ugledala Kati Price u toplesu. Tada je shvatila da želi izgledati poput nje. Tada je promijenila stil oblačenja i izgled. Također, svake sedmice je s Kayli gledala show Jordan. Kada je napunila 18 godina Kayli je uradila operaciju grudi i počela se zabavljati sa starijim oženjenim muškarcem koji joj je za druženje plaćao 1.000 eura sedmično od čega je štedjeli za operacije, a kao striptizeta zarađivala je 1.700 eura sedmično.

Trenutno su obje same jer je Kayli prekinula vezu sa oženjenim muškarcem kada je za vezu saznala njegova supruga.