Bezvremenska ljepota
0

Liv Tyler je ponovo zaštitno lice Pantenea

Sarajevo-x.com
Liv Tyler
Liv Tyler
Glumica i manekenka Liv Tyler svojom bujnom i sjajnom kosom prvi put u reklami za Pantene Pro-V zamahnula je u 1996. godine. Petnaest godina kasnije ona je ponovo zaštitno lice te kompanije, ili bolje reći, njena kosa je zaštitni znak poznatog brenda.

Pantene lansira novu kolekciju svojih proizvoda. Iz kompanije su rekli da se nadaju da će promjeniti način na koji žene kupuju produkte za njegu kose pojednostavljujući stilove i koristeći NASA-inu tehnologiju.

Lijepa glumica se pridružuje uspješnim Pantene modelima među kojima su Cat Deeley, Eva Mendes, Shilpa Shetty i Naomi Watts. Ljepotica će se pojavljivati u reklamama za printane i elektronske medije, "Obnovi i zaštiti" za sve vrste kose, od normalne do guste kose.

"Jako sam uzbudjena da radim sa Panteneom na novom projektu, pogotovo što sam radila za ovu kompaniju davne 1996. kada sam imala 19 godina", kazala je Tyler, prenosi Daily Mail.

"Pokušala sam mnogo različitih brendova za kosu godinama, ali Pantene je moj omiljeni jer čini moju kosu zdravijom i po izgledu i po osjećaju", dodala je glumica.

Panteneovi posljednji proizvodi koriste najnovije sastojke koji dokazano daju rezlutate. Dok su istraživali Pantene proizvode, proizvođači Procter & Gamble su koristili slične mikroskope koje je NASA koristila da istraži površinu Marsa. Tako su oni imali jedinstven pogled izbliza na površinu kože i svaku dlaku.

Ovo je omogućilo P&G da bolje razumije kako drugačije dlake reaguju sa drugačijim sastojcima ovisno o njihovoj fizičkoj strukturi, te pomoglo u otkrivanju tajne zdrave kose.