PROMO
3

Lisca Royal Wish kolekcija: Kraljevska kombinacija veza, prozirnosti i baršunastih detalja

Raskošno rublje koje oduševljava detaljima. Udobno pletivo očarava prozirnim umecima kako u dekolteu tako i na leđnom dijelu, dok vez i baršunasti detalji stvaraju glamurozan štih. Kraljevski, baršunasti stil ispunjen raskošću kojoj nećete moći odoljeti.

Lisca u svojoj liniji Royal Wish nudi donje rublje i spavaći program u kojem ćete se osjećati ugodno i seksi.

Prestižno rublje koje očarava. Sitan vez, raskošna aplikacija i baršunasti detalji osvojit će i najzahtjevnije. Push up grudnjak čudesno naglasi dekolte, a može ga se naći sve do D dubine košarica. Iako je grudnjak seksi, krojem je prilagođen odličnom prilijeganju i uz veće grudi.

Senzualno rublje za zavođenje. Raskošna kombinacija prozirnosti, veza i baršunastih detalja daje minimalističkim gaćicama barokni štih. Bikini string gaćice imaju široku baršunastu elastiku u struku, dok je vezeni prednji dio diskretno podstavljen. Raskošno, a seksi rublje.

Lisca je brend sa tradicijom dugom više od 60 godina čija je vizija da se žena u pravom rublju osjeća kao pobjednica. Bio vaš stil zavodljiv ili bezvremeno damski, rublje Lisca daje mu mnogo šarma. A robna marka Cheek by Lisca svojim će opuštenim kolorističkim dizajnom osvojiti trendi zavodnice.

Modne novosti damskog rublja povezuju ženstvenost i zavodljivost, a istrovremeno i funkcionalnost. Lisca dobro poznaje žensko tijelo i poštuje ga. Izbor je bogat pa tako u asortimanu možete pronaći grudnjake u različitim izvedbama, gaćice, string-tange, majice, korzete, bodyje i zavodljive kombinezone.