Nakon skandala
2

Lijepa Miss Srbije Nikolina Bojić se odrekla krune

Klix.ba
Nikolina Bojić (Foto: Blic.rs)
Nikolina Bojić (Foto: Blic.rs)
Nikolina Bojić odrekla se krune Miss Srbije nakon što su objavljene njene golišave fotografije i nakon što je u javnost procurila informacija da je udata.

"Nikolina Bojić nije više u stanju da iznese sve ono što se u narednom periodu traži od izabrane Miss Srbije", navedeno je u saoćenju koje je advokat Nikoline Bojić dao kompaniji "Miss Yu", objavio je srbijanski Blic.

Nakon što su objavljene fotografije Nikoline Bojić u provokativnom izdanju te se pojavile spekulacije o tome da je udata, ona se povukla iz javnosti i niko ne zna gdje se nalazi. Navodno, ona je udata za tenisera Franka Dančevića, a tu informaciju je i on potvrdio.

Prema pisanju kanadskih medija, Frank Dančević i Nikolina Bojić su se upoznali prije nešto više od godinu dana u Apatinu, rodnom mestu Frankovog oca, odakle je i Nikolina. Teniser i njegova izabranica su se vjenčali u tajnosti bez znanja roditelja na jednoj plaži na Floridi početkom ljeta, a zatim su odlučili da dođu u Srbiju kako bi tu vijest podijelili sa svojim najbližima.

Bojić je ugasila svoj Facebook profil, a novinarima ne odgovara na pozive.