Prošli u finale
25

Lanci za tijelo, perje, suknjice i štikle: Let 3 napravio ludnicu na Dori, pridružila im se Severina

I. S.
Foto: HRT
Foto: HRT
Grupa Let 3 je napravila ludnicu na prvoj polufinalnoj večeri Dore, odnosno Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, a na sceni im se pridružila i Severina.
Sinoć su izveli pjesmu pod nazivom "Baba Roga". Nosili su lance za tijelo, perje, suknjice, štikle... Izgled su upotpunili prepoznatljivom šminkom u jarkim bojama. Severina se iza njih pojavila u kratkoj haljini noseći čupavi čekić.

"Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Brostitutka", rekla je Severina.

Pjevačica je dugogodišnja prijateljica članova Leta 3. Oni su se pojavili su spotu za njenu pjesmu "Moja štikla" s kojom je 2006. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

Letovci su na prošlogodišnjem Eurosongu u garderobi držali Severinu fotografiju.

"Upravo sam dobila fotku iz garderobe od mojih druga koji nastupaju večeras na jednom festivalu... Najbolji su i ŠČikle su im jako kul! Divite im se ispred malih ekrana i glasajte za njih... Voli ih ova mala iza u crvenoj haljini", napisala je na društvenim mrežama.

Let 3 je prošao u finale Dore koje je zakazano za nedjelju. Dalje su prošli i Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar i Lana Mandarić.