Je li pretjerala?
15

Kylie Jenner ponovo kritikuju zbog estetskih zahvata: U fokusu njene "iskrivljene" usne

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon nedavnog pojavljivanja Kylie Jenner na crvenom tepihu na društvenim mrežama je pokrenuta rasprava o njenim estetskim zahvatima, a posebno filerima u usnama zbog kojih su mnogima djelovale iskrivljeno.

Reality zvijezda (26) prisustvovala je dodjeli nagrada Wall Street Journal Innovators u New Yorku prošle sedmice, obukavši crnu haljinu sastavljenu od sjajnog crnog gornjeg dijela i suknje koja se vukla za njom.

Međutim, brojnim korisnicima na Redditu su pažnju privukle njene usne koje djeluju iskrivljeno, što je podstaklo dalje glasine o njenim hirurškim poboljšanjima lica. Unatoč tome što je priznala da je u prošlosti imala filere za usne, Kylie se i dalje se suočava s kritikama onih koji su "užasnuti" njenim usnama.

Na forumu posvećenom porodici Kardashian Jenner korisnici su raspravljali o njenom izgledu, a posebno usnama koje izgledaju "čudno" ili "iskrivljeno", kako je jedan napisao.

"Gornja usna je užasna", "Uradila je nešto novo na svom licu kako bi izgledala ovako pokvareno", "Postoji više opuštenosti na jednoj strani. Pitam se da li je to problem s nervima. Plastična hirurgija može izazvati toliko različitih komplikacija", glasili su samo neki od komentara na njene usne.

Foto: SplashNews.com
Foto: SplashNews.com

Na još jednom snimku s istog događaja objavljenom na Twitteru može se vidjeti Kylie dok govori za Hollywood Reporter, a njene usne su vidno iskrivljene.

Tokom ranijeg intervjua za časopis Wall Street Journal, Jenner je tvrdila da "nikada" nije povećavala usne, što je odgovor na prethodne glasine oko njenog izgleda. U početku je poricala da je stavljala filere za usne, ali je kasnije otkrila da ipak jeste i izrazila kajanje što nije bila iskrena o tome od početka.

Foto: SplashNews.com
Foto: SplashNews.com

Nakon sedam godina, tvrdi da su jedine kozmetičke procedure kojima je prošla fileri za usne i povećanje grudi.