Modni stilovi
0

Kupite odjeću iz serije "Seks i grad"

gotovo pregledati samo
Ljubiteljice "Seksa i grada" radujte se! Patricia Field, stilistica hit TV serije i istoimenog filma dizajnirala je liniju odjeće baziranu upravo na odjeći koju smo imali priliku vidjeti u ovoj seriji, saznao je u četvrtak Reuters.

Naime, kompletna linija odjeće bazira se na garderobi četiri glavne junakinje popularne serije: luckaste Carrie, razuzdane Samanthe, čedne Charlotte i uvijek kritički raspoložene Mirande. Odjeću i obuću u seriji čine poznate Manolo Blanhik cipele, skupe dizajnerske torbice i drugi dodaci, ali i modne krpice s potpisom Jeana Paula Gaultiera.

Najbolje od svega je to što vas, prema riječima Patricie Field kreatorice ove neobične i jedinstvene linije odjeće, odjevni predmeti iz "Seksa i grada" neće baciti u kredite i očaj.

Zapravo, cijene se u zavisnosti od vrste odjevnog predmeta kreću od 39 dolara (oko 27 eura) do 200 dolara (oko 143 eura).

"Nećete morati dizati kredit da biste kupili ovu odjeću. Novac nije bitan za stil", objasnila je Field.

Patricia Field je, svoju kolekciju urađenu po uzoru na seriju "Seks i grad" nazvanu "Destination Style New York", prikazala na Sedmici mode u New Yorku. Kolekcija će biti kupcima dostupna na Home Shopping Networku.