Ženska moda
12

Kombinirajte jedan šal na pet potpuno različitih načina

Klix.ba
Zimsko vrijeme zna biti itekako dosadno kada je riječ o planiranju odjevnih kombinacija. Obično u ovim mjesecima i ne vodimo toliko računa o tome šta nosimo, već koliko nam topline odjeća koju smo obukli pruža.

Ovaj modni dodatak spasit će svaku odjevnu kombinaciju, a osim što ćete izgledati lijepo, šal će vas zaštititi od hladnoće i dati dodatnu toplinu. Modna vlogerica Julia Nicole otkrila je kako jedan šal možete kombinirati na pet potpuno različitih načina.

Prvi način je da zavežete krajeve šala, a potom dva puta omotate oko vrata. Drugi način je da šal opušteno omotate oko vrata.

Šal možete vezati i tako što ćete ga staviti preko ramena i pustiti krajeve šala da dođu do vaših kukova, potom uzmite kaiš i stavite ga preko struka. Ovakvo vezanje šala u trendu je ove zime, a vašoj odjevnoj kombinaciji dat će dašak glamura.

Za casual stil zavežite suprotne krajeve šala, potom ga omotajte oko vrata. Za nešto prefinjeniji stil šal preklopite na pola, a potom jednu polovinu provucite kroz čvor.