Od elegancije do urbanog stila
0

Keune predstavio novu design liniju kroz nove frizure

Sarajevo-x.com
Kraj godine uvijek je vrijeme za promjene, pogotovo na kosi. Keune je upravo zbog toga odlučio da u ovo vrijeme pokaže svoju novu liniju kroz frizure. Edukator Keune akademije Stipe Filipović pred mostarskim frizerima pokazao je svoje umijeće koje je predstavio kroz tri faze.

Prvu fazu koju je edukator Keune akademije predstavio bila je bojenje kose na tri načina, koje je nazvao Brond. Naziv je objasnio tako što je boja kose bila u nijansama između plave i smeđe. Budući da je ovo vrijeme u kojemu djevojke i žene žele biti plave boje kose, odnosno smeđe Stipe se odlučio napraviti kombinaciju koja je niti plava niti smeđa.

Druga faza koja je sada možda i najpopularnija, jer nam dolaze praznici su svečane frizure ali na sasvim drugačiji način.

"Želio sam da napravim nešto drugačije, da napokon iziđemo iz okvira dosadnih frizura koje su već godinama iste. Ovu fazu sam nazvao Up Style. Svečane frizure na moderan način“, kazao je Stipe.

Treća faza je ona koje je na reviji izazvala najveću pažnju mlađeg dijela publike. To je svakako urbani dio Keunea koji se naziva Blend. Slogan mu je : Usudi se biti drugačiji! Ovaj slogan edukator je i opravdao kreacijama na kosi kod modela.

Na reviji, koja se održala u nedjelju u Sivriću u Mostaru, bilo je oko stotinu frizera iz cijele Hercegovine, a modeli su bili iz plesne grupe MO Stars koji su program obogatili i svojim plesom.