Moda i ljepota
66

Kasting za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models, te pod pokroviteljstvom brenda Nivea, u periodu od 2. do 4. novembra 2014. godine održat će se 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo jesen/zima 2014.

Povodom ovog modnog događaja u toku je online kasting.

"Ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 16 do 24 godine starosti, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila na [email protected]", dodaje se u saopštenju organizatora.

Rok za prijavu je 31. oktobar 2014 godine.

Najboljima će se, pružiti prilika da rade revije na bh. sedmici mode u novembru 2014, ali i mogućnost da se predstave ino modnim skautima koji dolaze iz Francuske, Turske, Italije i Kine.

"Inače, ovogodišnji vizual za najavu 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, a koji će se održati od 2. do 4. novembra 2014 godine, osmislio je banjalučki dizajner Marko Feher. Zaštitno lice Nivea BH Fashion Week Sarajevo za 2014 godinu je mlada i uspješna Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ovoga puta nosi model od eko kože, što ovoj kampanji daje posebnu notu etičke mode", dodaje se u saopštenju.