Utoplite se i budite in
8

Kaputi i jakne koje će se nositi ove zime vječni su modni klasik

E. Sk.
Najbolja odbrana od hladnoće je investiranje u kvalitetan, bezvremenski kaput ili toplu jaknu kojom ćete upotpuniti svoju kolekciju.

Ukoliko se uskoro planirate počastiti novim kaputom ili jaknom, modni stručnjaci predlažu nekoliko kaputa koji će biti u trendu ove zime, a koji su vječiti modni klasik.

Iako se sa svih strana nude trendi modeli poput kožnih kaputa i balonera ili prošivenih jakni, modni stručnjaci savjetuju da je pametnije investirati u klasične modele koji će se lako uklopiti u svaki stajling.

Izbora je mnogo, od klasičnih modela kaputa u boji devine dlake, koji nikad ne izlaze iz mode, do podstavljenih modela i šarmantnih teddy kaputa, koji iz sezone u sezonu uživaju veliku popularnost kod modnih ovisnica.

Bomber jakna trend je koji nas ne prestaje oduševljavati. Ovaj vrlo ugodan odjevni komad posebno je stekao popularnost posljednjih nekoliko godina zbog svog elegantnog volumena i sposobnosti da vas zagrije i u najhladnijim vremenima.

Svake se zime jedan model iskristalizira kao omiljeni, a već četvrtu sezonu za redom tu titulu nosi teddy kaput. Zbog svoje predimenzioniranosti, teddy je odjevni komad koji će podići baš svaku kombinaciju, a upravo zbog toga savršeno se uklapa u jednostavne monokromatske outfite.

Tu je i kašmir kaput koji je za godine prisutnosti na modnim pistama stekao status klasičnog modnog klasika kojeg podjednako vole i žene i muškarci.

Oversized pernata, takozvana "puffer" jakna jedan je od brojnih trendova iz devedesetih koji je doživio svoj veliki povratak. Osim što se ističe svojom veličinom, ova jakna je praktična, udobna i topla.