Potpuno neprepoznatljiv
0

Kanye West posebnom maskom privlačio poglede na Paris Fashion Weeku

L. K.
Kanye West (Foto: Twitter)
Kanye West (Foto: Twitter)
Na Paris Washion Weeku ove sedmice se okupio veliki broj poznatih ličnosti iz svih dijelova svijeta, a posebnu pažnju privukao je reper Kanye West, koji se na događaju pojavio obučen u crno i s maskom koja mu je u potpunosti prekrila lice.

West je sjedio u prvom redu na reviji modnog brenda Balenciaga, a za tu priliku obukao je crnu bundu i crne hlače. Posebnu pažnju prisutnih privukla je njegova neobična crna maska zbog koje ga mnogi isprva uopće nisu prepoznali.

[TWITTER]1412737798105309193[/TWITTER]

Slavni reper nije želio odgovoriti na pitanja novinara o odabiru ove modne kombinacije. Podsjetimo, ovo nije prvi put da se West u javnosti pojavi sa maskom koja mu u potpunosti prekriva lice.

Naime, reper je u martu ove godine na Instagramu objavio fotografiju sa identičnom maskom, te je nekolicinu puta viđen kako slične maske nosi prilikom šetnji Los Angelesom.

West već jako dugo i redovno posjećuje revije brenda Balenciaga, sa kojim je sarađivao na svojoj kolekciji "Yeezy Season 1". Osim njega, na ovosedmičnoj reviji su se pojavili i Lewis Hamilton, Anna Wintour, Bella Hadid, Kamala Harris i mnogi drugi.