Emerging Talents
28

Kako je izgledala revija bh. brenda Intuitiva u Milanu

N. O.
Modna revija brenda Intutitiva
Modna revija brenda Intutitiva
Bosanskohercegovački brend Intuitiva održao je reviju u okviru Emerging Talents platforme Milano Fashion Weeka, a fotografije iz galerije bilježe kako je izgledao ovaj događaj.
Milano, kao jedna od četiri velike modne prijestolnice svijeta, privlači i okuplja hiljade modnih profesionalaca koji su voljni otkriti nove robne marke i talentirane dizajnere.

Emerging Talents je jedna od najinternacionalnijih i najkreativnijih platformi u Milanu posvećena briljantnim dizajnerima, a upravo je bh. brend Intuitiva u sklopu ovog koncepta predstavio i svoju kolekciju.

Kolekcija pod nazivom "PURE" za proljeće-ljeto 2023. godine premijerno je prikazna u historijskoj palači Visconti u Milanu, a kako je to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji.

Sabina Bisić, dizajnerica i vlasnica brenda u saradnji s poduzetnicom Sarah Čerkez pokrenula je cjelokupan projekat.

"Već u februaru ove godine predložila sam Sabini da razmisli o učešću na Milan Fashion weeku jer sam prepoznala kvalitet njenog brenda i vjerovala da može odgovoriti na ovako zahtjevan izazov. Uz pomoć mojih dugogodišnjih kontakata i poznanstava u Milanu, gradu gdje sam živjela skoro 10 godina, uspjele smo dobiti mjesto na prestižnoj platformi Emerging Talents Milan koja mladim i talentiranim dizajnerima i brendovima daje jedinstvenu priliku da pokažu svoj rad", kazala je Sarah prije same revije.

Čerkez je zajedno s Amrom Džeko pratila reviju brenda koji ističe da svojim kupcima želi ponuditi prije svega kvalitet, moderan i udoban dizajn, ručni rad domaće proizvodnje.

Kako ističu na web stranici platforme Emerging Talents ovdje se ne radi samo o izložbi i prezentaciji, već je ovo platforma na kojoj se profesionalci u industriji - novinari, stilisti, kupci i blogeri - mogu lično sastati s dizajnerima i njihovim timom kako bi im pomogli u razvoju poslovanja.