{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Južna Koreja novi centar plastične hirurgije

S
10.9.2007. u 20:06
0
0
Južna Koreja novi centar plastične hirurgije
0
Južna Koreja novi centar plastične hirurgije
Južna Koreja postaje poznati centar plastične hirurgije gdje poznate ličnosti odlaze kako bi se uljepšale i poboljšale dijelove svog tijela. Veliki broj fanova ide u gradove Južne Koreje kako bi uradili operaciju koja će ih vizuelno približiti njihovim idolima, a doktori počinju gledati tu regiju kao dobro tržište za otvaranje nove klinike.
Prema novim podacima, Južna Koreja postaje centar plastične hirurgije. Iako je u ovom dijelu svijeta Kina prednjačila u oblasti plastičnih zahvata, Južna Koreja zbog profesionalnih doktora koji dobro obavljaju svoj posao, postaje novo komercijalno-medicinsko tržište, prenosi Reuters.

U Južnu Koreju idu mnoge slavne ličnosti na "tretman ljepote i pomlađivanja", ali oni nisu jedine mušterije južnokorejskih klinika za plastičnu hirurgiju. Tamo naime dolaze mnogobrojni fanovi koji žele nalikovati na svoje idole.

Prema mišljenju kineske javnosti, Južna Koreja ima mnogo bolje i pažljivije doktore pa se mnogi odlučuju plastičnu operaciju uraditi upravo tamo.

Narudžbe za plastične operacije južnokorejskim doktorima stižu iz svih krajeva svijeta, ali najviše ih je iz regije. Popularni kineski glumci i glumice služe kao "modeli", a doktori pokušavaju udovoljiti zahtjevima svojih pacijenata te približiti njihov izgled tim poznatim ličnostima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: