Dom se potrudio
14

Jess je prihvatila izazov i pustila dečka da je našminka, rezultat nije jako loš

Klix.ba
Mnogo je video sadržaja na internetu preko kojih ljubitelji šminke mogu naučiti nove načine i tehnike šminkanja, ali i onih na kojima se make up umjetnici u nekoliko koraka transformiraju u poznate ličnosti. Međutim, malo je onih djevojaka koje bi uljepšavanje lica tek tako prepustile svojim dečkima kao što je to uradila Jess.

Naime, ova Britanka je dozvolila momku Domu da je našminka uz nekoliko skromnih zahtjeva. Željela je bronzane oči i lice koje neće izgledati ispečeno.

Prije nego je uzeo puder, Domove ruke počele su se tresti, ali je uspio odabrati pravu četkicu za puder. Zatim je iskonturisao lice njegove djevojke uz priču koje dijelove lica je potrebno naglasiti i posvijetliti, što je bilo posebno simpatično za Jess. Nakon nanošenja pudera više od pet minuta, Dom je shvatio da nije na pravom putu jer je Jessno lice bilo poprilično šareno.

"Nije mi jasno šta je sve ovo. Koliko šminke koristite, koja je četkica za šta. Ruke mi se tresu, ne znam šta radim", govorio je Dom dok je šminkao Jess.

Ipak, uspio se izvući uz njenu pomoć. Nakon 15-minutnog truda, Dom i nije bio baš tako nezadovoljan, ali, na njegovu sreću, Jess ga nije mnogo iskritikovala.

"Nije me baš iznevjerio. Napravio je nekoliko grešaka s puderom i karminom, ali najvažnije od svega jeste što smo se mnogo zabavili", rekla je Jess.