Kvalitetno i jeftino
0

Jennifer Lopez pokrenula make up liniju s Inglotom

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Sve veći broj poznatih osoba u posljednje vrijeme se okreće modnom svijetu, odnosno dizajniranju odjeće ili proizvodnji šminke i parfema. Nakon Rihanne, Victorie Beckham i Serene Wiliams, listi se priključila i Jennifer Lopez.

Pjevačica i glumica je potvrdila da je pokrenula make up liniju s kompanijom Inglot, jednim od vodećih svjetskih proizvođača šminke. Saradnju je na Instagramu najavio njen kozmetičar Scott Barnes otkrivajući da Lopez pravi bronzer, a ona je nakon toga na ovoj društvenoj mreži objavila da će se kozmetika u prodavnicama naći uskoro.

"To je nešto što sam željela učiniti jako dugo vremena. Šminka je izgledala kao prirodan slijed jer me ljudi često pitaju koje proizvode koristim da bi mi koža bila ovako sjajna", kazala je Lopez.

U ponudi će se naći 70 proizvoda, uključujući sjenke za oči, ruževe za usne, palete, bronzere, lakove za nokte i drugo. Pjevačica je istakla da će proizvodi biti pristupačni, ističući da je proizvodnja kvalitetnih, a jeftinih proizvoda bila jedan od razloga zbog kojih je odlučila sarađivati s Inglotom.

Kozmetika će u odabranim trgovinama u SAD-u biti dostupna od 26. aprila.